Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهوش وقاری این روزها به‌دلیل بیماری "محسن قاضی‌مرادی" که به‌تعبیرش این روزها حال خوبی ندارد از رفتار زننده تلویزیونی‌ها رنج می‌برد و گلایه می‌کند: چرا عوامل سریال "حکایت‌های کمال" با او قرارداد می‌بندند و زنگ می‌زنند آماده باشیم اما خبری نمی‌شود؟ ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۰ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدت زیادی است به‌خاطر نگهداری از همسرش او را نه در قاب تلویزیون و نه در پرده نقره‌ای سینما نمی‌بینیم؛ زن و شوهری که همیشه یک پایشان در سریال‌های تلویزیون و سینما بود و شاهدِ آن نوستالژی‌های سریالی و سینمایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته یادگاری "محسن قاضی‌مرادی" همسرش را تلویزیون روز جمعه در قالب پخش فیلم سینمایی "سوغات فرنگ" نشان می‌دهد و البته همسرش "مهوش وقاری" هم در این فیلم سینمایی حضور دارد.

مدت زیادی است پارکینسون باعث شده تا "محسن قاضی‌مرادی" نتواند همچون گذشته با صلابت جلوی دوربین قرار بگیرد و روی ویلچر می‌نشیند؛ البته با این وضعیت هم گاهی نقش می‌پذیرد؛ نمونه بارز آن سریال "هیولا"ی مهران مدیری بود که خیلی خانواده‌اش خصوصاً همسرش "مهوش وقاری" رضایت ندارند و دوست ندارند "قاضی‌مرادی" اینطور یادگاری بماند، مردی که قادر به راه رفتن و تحرک زیاد نیست و نمی‌تواند حرف بزند و "مهوش وقاری" می‌گوید: به‌سختی متوجه می‌شویم چه می‌گوید.

"مهوش وقاری" در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت "محسن قاضی‌مرادی" همسرش گفت: دلم نمی‌آید بگویم اما حال "محسن قاضی‌مرادی" خوب نیست و شرایط خوبی ندارد.

او درباره کم‌کاری‌اش در سینما و تلویزیون، گفت: خودم خیلی دوست دارم کار کنم و عشق‌مان بازیگری است؛ اما متأسفانه خیلی به‌ندرت این اتفاق افتاده است، چون دلم نیامده نگهداری "محسن" را به کسی واگذار کنم، تمام کارهایش توسط دیگران انجام می‌شود و خودش قادر به انجام کاری نیست.

سریال "ملک سلیمان" منتظر تصمیم رئیس صداوسیما/ ماجرای ماکتی از ظهور و تصویری از 3 پیامبر تلویزیونی می‌شودماجرای بازگشت بازیگر "قلاده‌های طلا" به تلویزیون/ پگاه: همیشه مراقب خودم و کارنامه‌ بازیگری‌ام هستم!داریوش ارجمند: من در خواب نقش حضرت ابوالفضل(ع) را بازی کردم/ مشکل تلویزیون، فیلمنامه است

وقاری در پاسخ به این سؤال که "باز هم کاری مثل "هیولا" با آن شکل و شمایل پیش بیاید اجازه می‌دهید "محسن قاضی‌مرادی" جلوی آن دوربین قرار بگیرد؟"، گفت: باور کنید که هر کاری می‌خواهد شروع شود از من پیگیر می‌شوند که "محسن قاضی‌مرادی حالش چطور است و می‌تواند جلوی دوربین قرار بگیرد؟"؛ همه حرف‌ها زده می‌شود و البته خوشایند من و خانواده‌‌ام نیست که او با این شکل و شمایل و شرایط جلوی دوربین برود.  دلم نمی‌خواهد این روزهای "محسن قاضی مرادی" یادگاری بماند.

او تأکید کرد: "محسن قاضی‌مرادی" 6 ماه و نیم در سریال "هیولا" مشغول کار بود اما با او قرارداد سه‌ماهه بستند و برای همان سه ماه پول پرداخت کردند.

وقاری به کم‌لطفی‌ها اشاره کرد و گفت: کارهایی به‌ندرت پیشنهاد می‌شود اما احساس می‌کنند حالا که می‌خواهیم باشیم آنقدر پیشنهاد مالی ضعیف و نقش‌های کوتاه پیشنهاد می‌کنند که به من برمی‌خورد! مثلاً "سه ماه کار کنید فلان قدر بگیرید!"، می‌گوییم "چرا آنقدر ناچیز"!"، می‌گویند "می‌توانیم فشرده بگیریم اما شما نمی‌توانید باشید، آنقدر میلیارد بودجه‌مان است و فلان بازیگرها و عوامل را داریم".

وی در پاسخ به این سؤال که این رفتارهای زننده بیشتر متوجه سینما است یا تلویزیون، تصریح کرد: تلویزیون بوده است؛ یک قدری توهین‌آمیز می‌شود و آدم دوست ندارد کار کند. وقتی هم همان کارها پخش می‌شوند آدم به این نتیجه می‌رسد چیزی را از دست نداده است. این روزها سریالی پخش می‌شود به‌نام "حکایت‌های کمال"؛ یک سال با آن‌ها قرارداد داشتم و نمی‌دانستم کار چه‌چیزی از آب دربیاید. هر دو سه ماه یک دفعه زنگ زدند "پس‌فردا کار است"، و خبری نشد و به‌یک‌باره دیدم از تلویزیون پخش شده است، دیدم هیچ چیزی از دست ندادم و گفتم شاید شانس بوده است.

نمایی از سریال "حکایت‌های کمال"

این بازیگر سینما و تلویزیون با انتقاد از رفتارهای ناراحت‌کننده سریال "حکایت‌های کمال"، گفت: قرارداد داشتم و هر دو سه ماه یک‌دفعه زنگ می‌زدند "الآن نوبت تو رسیده و پس‌فردا باید کار کنی" و "فردا کار دارید"، و می‌رفتند خبری از آنها نمی‌شد. هیچ‌کس زنگ نمی‌زد؛ چون کار اپیزود اپیزود بود. کار که تمام شد به من گفتند "دیدیم شما کار دارید و گرفتارید به شما نگفتیم"؛ واقعاً تن من را لرزاندند و نمی‌دانم چرا این حالت مد شده است؛ زنگ می‌زنند و فیلمنامه ارسال می‌کنند اما در ادامه خبری نمی‌شود.

او اشاره به شروع کارش با یک فیلم سینمایی گفت: الآن کار سینمایی به‌نام "چی فکر می‌کردیم و چی شد" پیشنهاد شده و نقش کوتاهی دارم. قرارداد دارم و بیست و چهارم آبان‌ماه ان‌شاءالله جلوی دوربین قرار می‌گیرم. نقش کوتاهی دارم که مادر یک فرد زندانی است و فکر می‌کنم به سه تا سکانس می‌رسد.

انتهای پیام/+

 

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط شبکه دو بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه دو بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران رسانه ملی تلویزیون شبکه دو بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند

شیدا یوسفی که تجربه بازی در سینما، تلویزیون، تئاتر و شبکه خانگی را در کارنامه‌اش دارد، پیش از شروع فعالیت حرفه‌ای خود در سینما و تئاتر در حوزه منشی صحنه مشغول بوده و نخستین تجربه حرفه‌ای خود و بستر معرفی‌اش به جامعه را سریال «ممنوعه» می‌داند.

این هنرمند پس از حضور در تلویزیون، وارد پلتفرم‌های شبکه خانگی شده و تا امروز در رئالیتی‌شوها و سریال‌های مختلفی نقش‌آفرینی کرده و بازیگری را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کند. حضور او در فصل دوم گیم‌شوی «زودیاک» بهانه‌ای شد تا با او به گفت‌وگو بپردازیم.

چه شد در گیم‌شوها حضور پیدا کردید؟ 

این روزها بازی مورد علاقه‌ام مافیاست. نخستین باری که بازی در «شب‌های مافیا» را تجربه کردم، شرکت‌کنندگان برنامه فقط خانم‌ها بودند که با یک ماه تمرین، بازی را یاد گرفتم. از آن زمان هم در همه مسابقات مافیا حاضر بودم. از سری اول «زودیاک» به بعد هم، هفته‌ای دو بار جدا از تمرینات با بچه‌ها جمع می‌شویم و بازی می‌کنیم و این بازی برایم بسیار جذاب شده در حدی که گاهی در دورهمی‌های خانوادگی حوصله‌ام سر می‌رود و دوست دارم با دوستانم مافیا بازی کنم.



با کدام فیلم یا سریال به مردم معرفی شدید؟

به نظر خودم سریال «ممنوعه» سبب معرفی من به مردم شد که نخستین کارم در شبکه خانگی بود. در این سریال جزو نقش‌های اصلی بودم که سبب شد بیشتر دیده شوم. البته طبق تجربیات من تا امروز، مخاطبان صداوسیما و نمایش خانگی دو دسته کاملاً مجزا از هم هستند. به عنوان مثال در شهرستان‌ها جوانان من را به واسطه حضورم در «شب‌های مافیا» یا «مافیا زودیاک» و حتی «ممنوعه» که تماماً تولید شبکه نمایش خانگی هستند می‌شناسند اما افراد مسن‌تر به واسطه نقشم در سریال‌های صداوسیما با من آشنا هستند.

شما در صداوسیما هم سابقه حضور در سریال‌های پرمخاطبی مثل «نون‌خ»، «بچه مهندس» و آثار دیگر را دارید، به عنوان یک بازیگر، حضور در صداوسیما برای شما دلنشین‌تر است یا در نمایش خانگی؟

هر کدام از این مدیوم‌ها مزایای خوش را دارد، اما مسائلی هست که شاید در هیچ کجای دنیا از لحاظ مناسبات دغدغه بازیگران نباشد مثلاً طراحی لباس یا گریم در صداوسیما بسیار سختگیرانه است اما در شبکه نمایش خانگی بازیگران فضای آزادتری دارند. بازی در محصولات پلتفرم‌های نمایش خانگی جذابیت خودش را دارد. مخاطب ایرانی این روزها درگیر برنامه‌ها و سریال‌های خانگی شده و مورد پسندش است حتی به نظرم در جامعه امروز مردم به حدی دغدغه فکری دارند که سریال‌های طولانی را پس می‌زنند و به دنبال مینی‌سریال‌ها می‌روند و آن‌ها را راحت‌تر می‌پذیرند.

تکرار ساخت رئالیتی‌شو در مورد بازی مافیا مخاطب را خسته نمی‌کند؟

شخصاً «زودیاک» را از تمام بازی‌های مافیا بیشتر دوست دارم و فکر می‌کنم کسی که بازی مافیا را دوست داشته باشد درگیر این سناریو و این برنامه می‌شود. یکی از جذابیت‌های این بازی این است که حتی اگر بازیکن حرفه‌ای هم باشید، ممکن است در روند بازی دچار اشتباه‌های جبران‌ناپذیری بشوید که این دقیقاً مثل زندگی ماست که سراسر تجربه است و قطعاً از اشتباهاتمان درس بیشتری می‌گیریم. ضمن اینکه مافیا بازی خسته‌کننده‌ای نیست زیرا حتی در جمع‌های خصوصی هم هیچ وقت دست‌ها تکراری نمی‌شود و همیشه بازی‌ها و اتفاق‌های جدید رخ می‌دهد.

از طرفی هم فکر می‌کنم بازی خانم‌ها و آقایان با یکدیگر روند برنامه را بهتر کرده چون معمولاً در بازی، خانم‌ها کمتر به هم اعتماد می‌کنند یا با هم تعارف و رودربایستی دارند اما زمانی‌ که در بازی خانم‌ها و آقایان کنار هم حضور دارند، بازی حرفه‌ای‌تر می‌شود. همچنین حضور شخصیت‌های معروف ورزشی یا اهالی موسیقی در برنامه، مخاطبان برنامه را بیشتر کرد. «زودیاک» بستری برای مخاطب ایجاد کرد تا رفتار و احساس افراد مورد نظر را ببیند و آن را حس کند.


در گذشته بسیاری از هنرمندان با این تفکر که حضور در رئالیتی‌شو می‌تواند آینده شغلی آن‌ها را تهدید کند در این برنامه‌ها شرکت نمی‌کردند، امروز این تصور چقدر تغییر کرده است؟

برای پاسخ به این پرسش از خودم مثال می‌زنم، من در حوزه بازیگری تحصیلات آکادمیک دارم و قطعاً شغل خودم را بازیگری می‌دانم اما دوست دارم در برنامه‌های اینچنینی نیز حضور داشته باشم. برنامه‌های رئالیتی‌شو جذابیت‌های خاص خود را دارند که علاوه بر سرگرمی و جذابیت، از لحاظ اقتصادی نیز برای شرکت‌کنندگان قابل توجیه است که با توجه به وضعیت خود مجاب به حضور در این برنامه‌ها بشوند. گذشته از این مسائل، همان طور که خانم «شبنم مقدمی» در رئالیتی‌شو «صداتو» به عنوان داور حضور دارد یا «محسن کیایی» به عنوان مجری به این برنامه می‌آید، به همین صورت تمام بازیگران کم‌کم به سمت این برنامه‌ها خواهند آمد زیرا رئالیتی‌شوها معمولاً مورد پسند مردم واقع می‌شوند و مگر غیر از این است که ما بازیگران یکی از اهداف اصلیمان سرگرم کردن مردم و ساخت اوقاتی خوش است؟ مثلاً مردم در برنامه «صداتو» به صدای یک شخص عادی که در نانوایی کار می‌کند اما صدای خوبی دارد و آواز می‌خواند گوش می‌کنند و لذت می‌برند، بنابراین کسی که دوست دارد قصه بشنود تماشای برنامه‌های رئالیتی‌شو را انتخاب می‌کند.

دیگر خبرها

  • ابعاد پیچیده فوت خانم بازیگر؛ ماجرای خبر دستگیری فرد مرموز
  • ماجرای کوچ عمو پورنگ از تلویزیون
  • ماجرای حاشیه اخیر سریال کیانوش عیاری چیست؟
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • ماجرای دیدار وزیر ارشاد و رضا رویگری
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند
  • رخنه به قلب دشمن
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند