Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@05:16:21 GMT

نزدیک شدن به خط قرمزها لازمه سریال‌سازی است

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۰۰۷۲

نزدیک شدن به خط قرمزها لازمه سریال‌سازی است

نویسنده سریال «مانکن» درباره شخصیت اخگر با بازی محمدرضا فروتن توضیحاتی را ارائه داد و اعلام کرد که «دوست داشتم او را قاضی فاسد اخراج شده تصویر کنم که مخالفت شد!»

به گزارش ایمنا، بابک کایدان ـ نویسنده سریال «مانکن» و «دل» ـ شامگاه دوشنبه با حضور در برنامه رادیویی «صحنه» در گفت‌وگو با آرش ظلی‌پور درباره این نقد که به سریال «مانکن» می‌شود که قصه و تعقیب و گریزها شبیه سریال‌های ترکی است، این‌طور توضیح داد: ما اگر بتوانیم مثل آنها سریال بسازیم و تبدیل بشویم به یک قطب چرخه سرمایه که خیلی هم برد کردیم و باید خوشحال باشیم؛ بنابراین این ایراد نیست و اگر ما یادمان برود آنها در اصل جذب مخاطب قوی هستند و نقاط قوت دارند که داریم خودمان را گول می‌زنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در حوزه محتوا هم فکر نمی‌کنم سریال «مانکن» یا سریال‌های دیگر شبکه نمایش خانگی از عرف و خط و خطوط جدا شده باشد. سریال ما پیام غیراخلاقی ندارد؛ چراکه اگر داشت مطمئن باشید قبل از ارشاد مردم واکنش نشان می‌دادند اما خب به هر حال نزدیک شدن به خط قرمزها لازمه سریال‌سازی است. نباید اینقدر ایراد الکی گرفت کمااینکه وقتی فیلم «ابد و یک روز» می‌آید می‌گویند می‌خواهند فقر را نشان دهند و سیاه‌نمایی است، حالا «مانکن» پخش می‌شود می‌گویند می‌خواهند تجمل‌گرایی کنند که اینقدر خانه و ماشین آنچنانی نشان می‌دهد اما واقعا اینطور نیست چون خیلی از چیزها در آرایش صحنه و امکانات برمی‌گردد به زیبایی شناسی که باید در اثر باشد.

این نویسنده در ادامه بیان کرد: ایرانیان خارج از کشور سریال «مانکن» را دنبال می‌کنند و حتی جالب است بگویم که ما مخاطبان غیرایرانی هم داریم و حتی شنیدم که دارد مذاکراتی صورت می‌گیرد که سریال مانکن در ترکیه هم پخش بشود و آنها دارند استقبال می‌کنند.

کایدان درباره شخصیت پردازی اخگر با بازی محمدرضا فروتن گفت: آنچه که خودم ایده‌آلم بود این بود که اخگر فساد بیشتری در شخصیتش داشته باشد و یک سمت و عنوان بالایی داشته باشد اما از من خواسته شد او را مامور نما و قاضی نما جا بزنم اما من دوست داشتم او را قاضی فاسد اخراج شده تصویر کنم که مخالفت شد!

او ادامه داد: امیدوارم روزی برسد که بتوانیم جور دیگری بعضی شخصیت‌ها را نمایش بدهیم. یک بار آقای حسن روحانی یک جمله‌ای گفت که در ذهنم ثبت شد و آن این بود که «به رسمیت شناختن مشکلات مردم به رسمیت شناختن خود مردم است»؛ بنابراین اگر ما نشان دهیم که در جایی فساد وجود دارد نمایش واقعیت است و به همه ما در از بین رفتن مشکلات کمک خواهد کرد.

کایدان در پایان درباره سریال «دل» که به نویسندگی او قرار است در شبکه نمایش خانگی توزیع شود گفت: به «دل» هم اعتقاد دارم و فکر می‌کنم بین مردم جای خود را بازی کند. برای خود من هم تجربه جدیدی بود.

کد خبر 399352

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سریال تلویزیونی سریال دل نویسنده شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۰۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد

آفتاب‌‌نیوز :

یک تهیه‌کننده تلویزیون در گفتگو با فرهیختگان گفت که طی سال‌های اخیر چند پروژه جلوی دوربین برده، کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند و توضیح می‌دهد با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت، آغاز شوند، ولی سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی -به ازای هر قسمت- می‌رسند.

یکی از تهیه‌کنندگان سیما نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ را دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان عنوان می‌کند که برای هر قسمت ۴۲ دقیقه‌ای سریال، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. نرخ پایه برای آثاری نظیر «زیرخاکی»، «نون خ»، «هفت‌سر اژدها»، «روز‌های ابدی» و «جشن سربرون» که رده الف فاخر داشته باشند، دقیقه‌ای ۴۵ میلیون تومان است و این رقم به هر قسمت حدود ۲ میلیارد تومان می‌رسد. این در حالی است که این ارقام، نرخ پایه است و بسیاری از سریال‌ها، بیش از این اعداد هزینه برمی‌دارند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

دیگر خبرها

  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال‌ نمایش خانگی و درخواست توقف پخش آن
  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد